tisdag, januari 23, 2007

Missionsresa?

Mirza går till Landskrona Bois! Varför? Shit alltså varför vill han byta ner sig så? Jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå till Bois. Det är ju verkligen stället för de som ännu inte slagit igenom eller har passerat zenit och är på väg ner. Skulle tro att merparten av spelarna i deras trupp skulle flytta till Helsingborg eller Malmö på en pisskvart om frågan skulle komma.

Nog för att ÖSK har svårt att behålla spelare i sin "prime" men här är klubben iallafall störst i området och lever inte så tydligt i skuggan av större jättar. Iochmed det så finns det iallafall en större chans för oss att växa.

Landskrona som stad är ju också ett skithål. Organiserad brottslighet som ingen annanstans i landet och dessutom ett starkt fäste för rasiströrelsen, det ser man ju bara på att sverigedemokraterna gick oerhört starkt i senaste valet där. Intressant i sammanhanget är ju också att Mirza stod på socialdemokraternas valsedel här i Örebro. Kanske åker han dit för att missionera. I sådana fall önskar jag honom all lycka.

Lycka till Mirza.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar