torsdag, maj 21, 2009

Zipp - Zero och sci fi

En poäng är en poäng. Inte vackert, men dock en poäng.

***

Morsan är i Sydkorea av alla ställen just nu. Hon följde med en vännina vars dotter bor där. Tidigare idag så ringde hon på Skype och vi hade ett videosamtal. Jag hade Dino i knät och han blev jätteglad över att se farmor i datorn. Han vinkade och skrattade för fullt. Rätt fantastiskt igentligen vad man kan göra med tekniken idag. Det är ju inga jätteavancerade grejer det där numera men ändå, sitta på var sin sida av jordklotet och kunna se och prata med varandra i perfekt kvalité, det var inte så länge sedan som sånt där var ren science fiction.

***

Allvarligt MFF-supportern som kommenterade matchen mot malmö igår var ju helt otrolig. Den här snubben överträffas nog bara av Glenn Hysén när han kommenterar Liverpool. När MFF kom i bra lägen så utbrast han ofta i ett: "kom igen nu" och liknande. Sånt förväntar man sig höra från en supporter, men aldrig från en kommentator som ska vara opartisk. Intervjuven efter matchen med Micke Almebäck var ju också i en klass för sig. Han nästan attackerade killen och ville att han skulle "erkänna" att Malmö skulle haft någon mysko straff i ett icke-läge i andra halvleken.

***

BP hemma nästa, kan bli svårare än vad många tror. BP är inte alls det strykgäng som alla trodde de skulle bli innan säsongen startade. Men på vallen så ska ÖSK bara vinna mot dem. Det finns liksom inget annat.

***

Malmöiterna hade väldigt svårt att acceptera det oavgjorda resultatet igår. Några som kom med ganska barnsliga kommentarer. Men så är det, stora egon har ofta svårt att hantera motgångar.


1 kommentar:

  1. Säga vad man vill om Malmö. Men gör man inte mål så är man inte tillräckligt bra för att vinna. Sportklubben borde iofs skämmas när de vill vara i toppen av allsvenskan men ändå anser att en 0-0 match mot Malmö är en bra insatts. Hellre att de försöker vinna men misslyckas kapitalt och får toktorsk än att de anser sig vara vinnare i en 0-0 kamp. Eller vad tycker suportern?

    SvaraRadera