tisdag, januari 29, 2008

Bortskämda pojkar och riktiga hjältar

Har skrivit förr om hur allsvenska spelare kräver att deras klubbar ska sälja dem så fort det finns något intresse från utlandet. Idag läste jag det här.

"Dulee Johnson säger nu att han kan komma att strejka om AIK inte släpper honom till Birmingham."

Din bortskämda jävel! Va fan ska han strejka för? En överbetald och bortskämd liten brat som bara ska vara jävligt glad att han är så pass lyckligt lottad att han har ett så pass grovt överbetalt jobb. Det finns många som går på knäna för kaffepengar och utför ofantligt mycket viktigare arbete. Många av dem får dessutom inte ens strejka. För att inte tala om de som inte ens har jobb överhuvudtaget.

Nä skäms ta'me-fan Dulee, skäms!

Jag kräver inte att han ska acceptera allt bara för att han har det bra där han är, men lite ödmjukhet skulle inte vara fel. De flesta fotbollsspelare förstår att de är priviligerade och beter sig därefter. Men så finns det de här rötäggen som tror att världen snurrar runt dem.

Jag har glömt namnet på spelaren nu men det fanns en italiensk kille som spelade i Serie A och donerade majoriteten av sin lön till välgörenhet. Han behöll det han behövde och gav bort resten. Det mina vänner är en person att se upp till, en riktig hjälte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar