onsdag, november 29, 2006

vecka 19

Tjejens mage växer liksom helt okontrollerat, grabben eller tjejen där inne verkar det inte gå någon nöd på direkt. Men Katarina känner av effekterna, hon har allt svårare att arbeta då det gör ont i ljumskar och nedre delen av magen då hon går. Som jag förstått det så kan det bero på många saker men förmodligen är det "upphängningen" av livmodern (?) som stramar när ungen blir allt större och magen växer.

I förra veckan var vi på den obligatoriska ultraljudsundersökningen. Vi hade tur, det var en sköterska under utbildning som skulle observera undersökningen och efteråt frågade hon om det var ok ifall hon själv testade. Vi var nog där inne omkring 20-30 minuter extra medans hon försökte jaga ungen runt magen. Vi var bara glada över att få lite extra lång tid att titta.

Måste säga att jag tycker det inte är så lite snålt att ta 20 spänn per bild från ultraljudet. Efter undersökningen plockar de fram ett sånt där litet kassaskrin som alla idrottsföreningar som säljer lotter har. Och eftersom man gärna vill ha bilderna så halar man ju upp plånboken. Tycker nog att de där bilderna kan finanseras på annat sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar