onsdag, maj 07, 2008

Skvaller om värvningar

Ja skvaller är "topic of the day". Det tisslas och tasslas en väldans massa i supporterleden i Örebro just nu. Det är ju naturligtvis så att sommarens silly season är stundande och när det gått lite knackigt i serien för de svartvita så snackas det ju om vilka vi kommer att värva under EM-uppehållet.

Först och främst är det allas våran jättebamsing till björn John "Baloo" Alvbåge som alla vill se i ÖSK igen. Det här är ju förmodligen det minst hemliga scoopet någonsin eftersom alla redan läst om det överallt. Men eftersom jag inte är någon totalt bloggskadad skvallertant á la Alex Schulman så platsar allt som gränsar till skvaller på denna blogg. Vi är iallafall många som hoppas att det blir av, jag håller tummarna. Blir det så bjuder jag definitivt på en utekväll för att fira. Bara det är ju ytterligare en anledning att hoppas, en annan har ju inte tagit en bira ute sedan Herman Hedning uppfann hjulet.

Det värvnings-skvaller som kanske inte alla redan hört är osannolikt men lite spännande iallafall. Det viskas om att Eidur Gudjohnsen skulle kunna tänka sig att någon gång spela i klubben som hans far tidigare var kung i. Någon hänvisar till ett uttalande i islänsk press och någon annan om ett överhört samtal mellan peningstinna ÖSK-investerare. Om man bara ska avfärda detta som rent nonsens eller inte är upp till var och en. Väljer man att tro att det finns något i det så ska man dock fråga sin om det skulle vara aktuellt just nu? Eidur är fortfarande ganska ung (född 78 tror jag) och han har fortfarande många år kvar i toppfotbollen. Skulle det mot förmodan vara aktuellt så tror jag att det skulle kunna vara om några år, när karriären är på väg att rundas av.

Appropå Eidur så har faktiskt ÖSK en gång i tiden tackat nej till honom. Det var när Dala var tränare och Eidurs pappa Arnor spelade här. Eidur var en lovande ung spelare men Dala tyckte uppenbarligen inte att han var värd att satsa på ... suck!

1 kommentar:

  1. du bjuder på utekväll...hmmm det lockar nog mer än det ösk hittills erbjudit ;)

    ps. var nöjd med allt som livet ger o allt ting som du kring dig ser...

    SvaraRadera