måndag, juli 07, 2008

Sju strutar och ett par hotpants

Vilken jävla match Hammarby och Norrköping bjöd på ikväll.

4-3 slutade det. Men efter första halvleken så var Norrköping i spillror. Hammarby totalt krossade Peking och borde ledit med fler mål. Det stod 3-0 i paus men med en missad straff och otaliga missade frilägen så borde de haft iallafall 4 eller 5 mål på pluskontot med sig in i pausen.

Men som vanligt så händer det något efter vilan. Det gör ju nästan alltid det. Hammarby blev fruktansvärt passiva och Norrköping fick in en slumpboll efter annan och helt plötsligt blev det match av den där tillställningen. Och det var fan på vippen att Peking fick in en kvittering på övertid. Ja jösses!

****

Förutom själva matchen så fanns det mer som var underhållande på söderstadion, nämligen Pekings nya keeper som hade ett par shorts som var så fruktansvärt små och tajta så man nästan trodde han stod i hotpants. :D HAHAHA ska försöka hitta en bild att lägga upp.