onsdag, juli 09, 2008

Trött på supportrar

Jag har länge tyckt att många av de som skriver på Svenska Fans forum borde spärras in med en krama-sig-själv-tröja. Men nu har idiotin tagit nya höjder. Bara som ett exempel ur den senaste galenskapen bedriver fåren någon slags hatkampanj mot Kristoffer Näfver. Helt plötsligt tycker nötterna att han är värdelös och vill inte ha något med honom att göra.

Va fan är det här för supportrar får man ju fråga sig? Men framförallt undrar jag vilken intelligensnivå de besitter?

U21 landslagsmannen Näfver, den just nu största talangen som ÖSK fostrat som fortfarande finns i de egna leden, och förmodligen den som ligger närmast att någon gång få testas i A-landslagssammanhang. Är han helt plötsligt så värdelös att ÖSK borde behandla honom som man gör en välanvänd 3-kilosblöja?

Men framför allt blir man ju förstummad över att de gör en sådan stor sak av att Näfver uttryckt besvikelse över att ha blivit utbytt strax innan pausen i matchen mot AIK.

Uppenbarligen gillar de inte att spelarna uttrycker några känslor över huvudtaget och speciellt inte över något som tränaren gör, tränaren som de själva får spy hur mycket galla över som de själva behagar.

En annan stor talang som fostrats i ÖSK är Emra. Samma sak var det med honom. Han visade lite känslor och genast hatade alla honom. Det var nästan så man kände lukten från tjäran och fjädrarna när mobben drog igång. De lyckades, han drog från ÖSK ganska snart och nu lever han söte-bröds-dagar i Europa.

Nä här i Sverige styr jantelagen.

Och samtidigt undrar de varför svenska lag aldrig lyckas internationellt. Jävla idioter.

2 kommentarer:

  1. Ibland är din ilska riktigt skön. Ha det jävligt bra i Kroatien, hälsa Modric!

    SvaraRadera
  2. Hehe, va bra att jag får användning för ilskan för en gångs skull då. :)

    Ser jag Modric så tvingar jag honom att signa för ÖSK. Vad är väl Tottenham mot Närkeslättens eleganter?

    SvaraRadera