tisdag, november 27, 2007

Drömbomber

Bäst pipeline in i styrelserummet på Eyravallen verkar Expressens lokalreporter Pierre Bokvist ha just nu. Han släpper bomb efter bomb nu under silly season. Först ut var det att James Frempong var aktuell för Deportivo La Coruna i spanska La Liga. Det lutar dock åt att James blir kvar i ÖSK och ingen är gladare än jag för det. Men man ska väl inte ropa hej för tidigt.

Bomb nummer två var att danska Poul Hansen var påtänkt som tränare för ÖSK. Något som han bekräftat och det är uppenbarligen så att han är ÖSKs huvudspår just nu. Enligt insatta personer så ska Hansen vara en glad kille som älskar att stå i rampljuset. Fotbollsmässigt så är han mycket offensiv och tror inte på så hårda träningar - raka motsattsen till svenska tränare alltså.

Bomb nummer tre briserade ikväll. En Colombiansk landslagsback som så sent som i förra veckan gjorde mål både mot Venezuela och Argentina i VM-kvalet ska vara aktuell för ÖSK. Efter att ha kollat in lite av hans fantastiska frisparksmål här, här och här så kan man ju bara ställa sig frågan, är det här för bra för att vara sant? Förmodligen är det så. Men jag som enträgen supporter kan inte hjälpa att hoppas, hoppas, hoppas att sådana här drömmar för en gångs skulle kunna få bli sann.

Snälla...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar