lördag, februari 28, 2009

Dynga rätt upp i krysset

Tv-kväll med hela familjen.. Dino mår inte bra, uppenbarligen ska det inte vara nog med att han samtidigt har öroninflammation och luftvägskatarr och käkar penicilin. Nu idag så har han diarré och kräks. Stackaren, det är fan inte rättvist, nu ska han ju bli bättre inte åka på något annat skit också.

*****

Sitter och tittar på melodifestivalen. Det är lika illa som vanligt. Helt obegripligt system de har i år, dueller och skit, värdelöst.

Haha sista låten tippade jag skulle bli en "klassiker" den är ju så där monumentalt ultra uselt pretiantiös och så går dyngan och tar sig vidare. Svenska folkets musiksmak luktar apskit.

*****

Härlig rakabajsare Kristoffer Näfver drog upp i bortre krysset mot Djurgården idag. Så fint! Håller helt med NAs reporter Wirström som på sin blogg skriver att prestrera så pass bra under hans förhållanden är inget annat än briljant.

ÖSK dominerade första halvlek, lyssna inte på media som hävdar något annat. 08 dominerade som de är.

*****

Torlejfs...




...ja va fan ska jag skriva?

*****

Röstar folk på melodifestivalen med ironi? Jag måste ha missat poängen, det är nog så att folk röstar på det sämsta bidraget. Eller är det så att folk i förvirringen över alla dueller och skit har fått för sig att man likt dokusåpan Robinson röstar ut de sämsta deltagarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar