torsdag, april 03, 2008

Castro till attack mot Peking

Castro spelade på Vallen igår i U21 matchen mot Peking, en match vi tyvärr förlorade vi med 2-1. Domaren var en riktig tomte som ingen förstod sig på. Det är fan att man ska behöva blir hes efter en B-lags match men det kan inte hjälpas, en dålig domare måste få höra hur dålig han är, sån är lagen! Det här deceniets mest solklara straff på Vallen lyckades han missa, alla ca. 200 på läktarna blev tokiga. När sen tomten i svart gav Peking en hörna som de själva inte ens ville ha (alla vände och sprang hem) så började vi allihop applådera rättsskiparen som ett slags hån liksom. Nä han var verkligen klapprutten så det dröjer nog inte länge förens vi får se honom i allsvenskan.

Tillbaka till Castro. Han visade kvalitéer det måste man säga. Bra bollbehandling med säkerhet och lugn i passningarna. Han kom tyvärr ur matchen vartefter det led och så fick han av någon helt outgrundlig anledning spela som offensiv mittfältare i andra halvlek. Vid den tidpunkten så hade ÖSKs spel havererat totalt. Castro visste inte riktigt vart han skulle spela så han sprang lite överallt för att söka boll. Det var synd att de inte behöll honom centralt på topp hela matchen för jag skulle velat sett honom i fler avslutssituationer.

Men det kan nog bli något bra av det här sålänge han kommer in i vårat spel och lär känna sin omgivning lite bättre. Grundförutsättningarna för något riktigt bra såg man iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar