tisdag, april 01, 2008

Härligt efter vinst

Underbar dag igår. Som alltid dagen efter en match vi vinner. Nu var det premiären mot Trelleborg som ÖSK vann med 1-0. Nordin Gerzic stöter in bollen i mål som avslutningen på ett mycket vackert anfall från vänstersidan. Wowoah gör en fantastisk löpning på utsidan, Porokara lägger en stickare mellan några försvarare som Wowoah möter upp och slår en finfin pass in framför mål där Gerzic kommer rusandes. Härligt, härligt!

***

Ikväll är det B-lagsmatch (eller U21 som det kallas nu) och brassen Vitor Castro ska tydligen spela. Vore kul att se vad det är för typ. Får se om jag hinner ner till vallen ikväll eller inte.

***

Göteborg borta på söndag. Det blir tufft, förmodligen väldans mycket folk då det är deras hemmapremiär. Har funderat på hur jag tycker att ÖSK borde spela. Men jag är riktigt osäker. Antingen så får man ställa upp med en defensiv uppställning och kötta lite eller så ska man försöka överaska och köra offensivt. Det som talar för det senare är ju att vi inte har så mycket att förlora (så länge vi inte förlorar med stora siffror då förstås). Men jag gissar att de kommer att starta med samma uppställning som sist. Vill de gå på det mer offensiva alternativet så sätter de in Nordin och byter ut kanske Nordback och kör med Henriksson lite mer defensiv.

Men det blir tuff hur de än gör. Oavgjort skulle vara riktigt bra.

***

Kolla in den här trailern.
http://www.apple.com/trailers/fox/stepbrothers/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar