torsdag, oktober 23, 2008

Fragalicious

Är helt såld på Call of Duty (CoD) nu. Här på jobbet har vi spelat CoD 2 varje lunch sedan jag flyttade hit för snart 2 år sedan och i våras så köpte jag CoD 4 för att spela hemma. Efter ett uppehåll under sommaren så har jag börjat lira igen på kvällarna.

Häromsistens så lirade jag också med en kille som tidigare var i samma Unreal Tournament (UT) klan som jag. Jag lirade UT i flera år och blev om jag får säga det själv hyfsat bra. En liten (men jävligt bra) internationell klan rekruterade mig och jag spelade med dem under ca två år. Jag har väl inte officiellt slutat klanen men jag har inte lirat med dem på väldigt länge. Min dator pallade inte med en nyare version som alla de andra gick över till och så kom Dino och jag hade inte tid att vara med på träningar och matcher längre. Måste säga att jag saknar det lite.

Tro det eller ej men en riktigt intensiv match mot en bra motståndarklan och med hela din klan skrikande i sina headset så går adrenalinet på högvarv. Speciellt om det går bra. Vi lirade en ganska specialiserad variant av UT men vi var en av Europas bästa klaner på just den varianten. Bäst var när motståndarna anklagade en för att vara en fuskare: "man kan inte vara så där bra", men så var det ju. He he, nu skryter jag lite men det är väl ok eller? Fan det är ju min blogg. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar